Muutos sisältöön

Tällä paikalla oli postaukseni, jossa kehuin Digitalist Networkin maaliskuista tilaisuutta. Tapahtuma oli upea, ja olin siinä täysin rinnoin mukana. Olen ollut innokas Digitalist Networkin jäsen pitkään ja uskon vieläkin täysin rinnoin sen voimaan. Verkosto olemme me, kaikki yhdessä.

Jouduin kuitenkin poistamaan alkuperäisen postaukseni, koska en pysty allekirjoittamaan Digitalist Networkin pääsihteerin viime päivien viestintää ja argumentointia sosiaalisessa mediassa. Hän on saanut naisasiakkailta kriittistä palautetta, johon hän ei ole kyennyt suhtautumaan rakentavasti.

Digitalist Networkin toiminta-ajatus on aina ollut nostaa asiakas, yhteisö ja yhdessä kehittyminen keskiöön. Tämän vuoksi meidän kaikkien pitäisi osata suhtautua kaikkeen rakentavaan kritiikkiin asiallisesti.

Toivon, että pystymme jatkossa järjestämään Digitalist Networkin tapahtumia yhdessä ja muiden mielipiteitä kuunnellen. Uskon, että saamme yhteistyöllä Digitalist Networkin nousemaan entistäkin upeammaksi verkostoksi ja tapahtumajärjestäjäksi. Yhdessä.

Jarkko Sjöman

Keynote Speaker, Author, Personal Branding Coach & Top influencer at Linkedin Slideshare.

Submit a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *